Jan Saudek: Cvičí i v zimě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Jan Saudek: Cvičí i v zimě!

Fotograf Jan Saudek cvičí ať je léto nebo zima.
Fotograf Jan Saudek cvičí ať je léto nebo zima.

PRAHA – Fotograf Jan Saudek (72) své mužství nezapře ani v zimě! Deník Aha! totiž kontroverzního fotografa, který je kromě svých fotografií proslulý především svou sexuální otevřeností, nachytal jak si zpevňuje své sedmdesátileté tělo.


Kupodivu však nikoliv v nejmodernější posilovně, ale na sněhu v jednom z pražských zákoutí!

„Chodím pravidelně cvičit s takovými dědky na jeden plácek. Všichni jsou to bývalí mistři republiky, čímž se ode mě dost liší, ale všichni se známe tak padesát let,“ přiznal Saudek. Svéráznému fotografovi, o němž dokonce nedávno vešel do kin dokumentární snímek jeho kamaráda a fotografa Adolfa Ziky, přitom opěvování jeho mužství nikdy nevadilo.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete„Prezentuje se, jako by byl jedinej chlap na světě on. Neustále se chlubí svými milenkami, tím jak cvičí na sněhu. Vůbec nechápu, proč to musí pořád zdůrazňovat,“ diví se jeden z jeho kolegů z branže. Jenže to by nebyl Jan Saudek, který mimochodem o svém cvičení mluví čistou pravdu! „Když v televizi koukám na gymnastiku, tak dokážu jejich výkony ocenit. Trochu mě jen mrzí, že jsem se na to, co tam dneska dělají, nikdy nezmohl,“ dodává Saudek.


Autor: (vt)
Foto pro Aha! – Jitka Pokorná

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.