Helena Vondráčková: Ahoj Aha!, zdravím z Floridy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Helena Vondráčková: Ahoj Aha!, zdravím z Floridy!

Helena Vondráčková si na Floridě užívá sluníčka!
Helena Vondráčková si na Floridě užívá sluníčka! (pro Aha! – Martin Michal)

FLORIDA – Helena Vondráčková (60) s manželem Martinem Michalem (48) už rozbili svůj dovolenkový stan na americké Floridě. A zatímco my se v Česku potýkáme se sněhovou nadílkou, zpěvačka odhodila kožich, který dostala od Martina k Vánocům, a může se i opalovat! „Ahoj Aha!, zdravím všechny vaše čtenáře z Floridy.

Je tu krásně a svítí sluníčko, prostě oáza pro tělo i duši,“ rozplývá se Helena, která je na Floridě na návštěvě u kamaráda, legendárního zpěváka Waldemara Matušky (75), a jeho ženy Oliny. Ti mají na Floridě nově zrekonstruovaný dům s pohostinstvím. Heleně a Martinovi oplácejí to jejich z loňského roku, kdy Walda během turné a rekonvalescence ze zápalu plic u Heleny doma v Řitce strávil několik týdnů. Deník Aha! bude se zpěvačkou během její dovolené v pravidelném kontaktu a přinese vám už brzy celou řadu exkluzivních zpráv!

8.1.2008

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.