Milan Šteindler: Zákeřná nemoc | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Milan Šteindler: Zákeřná nemoc

PRAHA – Strašná nemoc! Herec a moderátor populárního nováckého pořadu Clever Milan Šteindler (50) má vážné podezření. Hrozí mu totiž, že onemocněl takzvaným únavovým syndromem.


Jde o velmi vážnou a těžko léčitelnou nemoc, která je charakterizována abnormální únavou dostavující se i po mírné aktivitě.

„Byl jsem kvůli tomu už na několika vyšetřeních,“ smutně potvrzuje Šteindler. Únavový syndrom se prý přitom častěji objevuje u žen. „Únavový syndrom je často způsoben dlouhodobým stresem a vyčerpáním, po kterém nenásledoval adekvátní odpočinek,“ vysvětluje lékař. Šteindler, který se živí jako herec, režisér filmů i reklam a moderátor, prototyp přetíženého člověka, neznajícího odpočinek splňuje téměř stoprocentně. Lidé ze Šteindlerova okolí však jsou klidní. „Milan je všeobecně znám jako takový hypochondr. Běžně v kapse nosí i deset prášků. Proto si myslím, že to i tentokrát nebude nic vážného,“ zlehčuje Šteindlerovu vážnou nemoc jeden z jeho kamarádů.


Autor: (efk)
Foto Aha! – Petr Novotný

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.