Divišová odhalila ňadro | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Divišová odhalila ňadro

Markéta Divišová snad předvedla nejvíc sexy model, vidět byla i její bradavka.
Markéta Divišová snad předvedla nejvíc sexy model, vidět byla i její bradavka.

PRAHA – Modelky vystrkovaly bradavky a bříška! Špeky a nějaká kila navíc? Tímto komplexem rozhodně netrpí modelky Markéta Divišová (24) a Klára Medková (23). Divišová se pochlubila svou bradavkou a Medková zase vypracovaným břichem.


● Medková se chlubila »vánočkou« na břiše
● Masopust a Zátopková poprvé na molu

Kliknutím zvětšete „Podívejte, jak mám krásné břicho,“ chlubila se Medková. Jídla se tentokrát nebála ani Kateřina Průšová (23), o které nedávno zřejmě závistivci prohlašovali, že trpí anorexií. Ještě před přehlídkou módní návrhářky Věry Kocové, která patří k české špičce, se totiž modelky jako kobylky vrhly na krabice s ovocem a začaly se cpát.

Kliknutím zvětšeteModelka Kateřina Stočesová se však ovoci vyhýbala, měla totiž schované lepší pamlsky. Pustila se rovnou do vánočního cukroví. Manekýny jedly, jako by snad ani netušily, že za několik málo okamžiků se musí nasoukat do velice úzkých sexy šatů. Molo však v neděli večer v Obecním domě neovládly jen přední české modelky.

Kliknutím zvětšeteNejvětší bombou totiž byli sportovci a sportovkyně. A nechyběli ani ti, co už jsou v důchodovém věku – Dana Zátopová a Josef Masopust. Kliknutím zvětšeteRytíř zelených trávníků se neodvážil coby manekýn před publikum sám, a tak se zavěsil do Kláry Medkové, která nemá ke sportu daleko, žije totiž s fotbalistou Radkem Kováčem. Ani pětaosmdesátiletá Dana Zátopková se necítila moc jistě, takže ji doprovázel ředitel společnosti Hewlett Packard, jež přehlídku pořádala. Kamarádi ze StarDance, kajakářka Štěpánka Hilgertová a Marek Eben, se v neděli opět museli svěřit do rukou vizážistů, přestože jim je to tolik nepříjemné. U Marka Ebena je jasné, že si na šminky moc nepotrpí a líčení pro něho není zrovna příjemnou záležitostí. Ani Štěpánka se však příliš nevyžívá v make-upu, takže se u líčení taky netvářila zrovna šťastně.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete


Šebrle svlékl Váchovou: Na pódiu metali hvězdy a kotrmelce!

Sabina Laurinová: Chce se vdávat! Zásnubní prsten jí nestačí!


Autor: EVA KREMSEROVÁ
Foto Aha! – David Kundrát

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.