Gott & Macháčková: POTVRZENO - Čekají druhé dítě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Gott & Macháčková: POTVRZENO - Čekají druhé dítě!

Karel Gott s přítelkyní Ivanou Macháčkovou a dcerou Charlotte Ellou. Už za pět měsíců budou čtyři.
Karel Gott s přítelkyní Ivanou Macháčkovou a dcerou Charlotte Ellou. Už za pět měsíců budou čtyři.

PRAHA – Nestárnoucí Slavík Karel Gott (68) je ale kabrňák a chlap se vším všudy! V polovině června přivede na svět jeho dlouholetá přítelkyně Ivana Macháčková (31) již druhého potomka.


Málem dvouletá Charlotte Ella se tak může těšit na bratříčka nebo sestřičku... Karel Gott přitom přivítá na svět již svého čtvrtého potomka. „Nechtěl bych skončit jako Krok,“ žertoval, když se mu narodila Charlottka, která je jeho třetí dcerou. A svému slovu dostál!

Poprvé se stal Karel Gott otcem již před čtyřiatřiceti lety, kdy porodila jeho tehdejší přítelkyně Antonie Zacpalová (71) dceru Dominiku. Bývalá baletka fakt, že má dceru s našim nejpopulárnějším zpěvákem tajila a veřejnost se to dozvěděla až když bylo Dominice devět let a jako tajné dítě Karla Gotta ji odhalil německý tisk, kde je Gott již přes čtyřicet let velmi populární. Dominika, která má hotelovou školu a určitou dobu se živila i jako barmanka, dnes žije v Helsinkách s rockerem Timem a do Prahy za rodiči jezdí jen několikrát do roka.

Gottovou druhou dcerou je Lucie (19), kterou má s prodavačkou Ivetou Kolářovou (39). Ta byla Karlovou fanynkou, poznali se po jednom z jeho koncertů a Slavík s ní prožil několik vášnivých nocí. O jejím těhotenství se dozvěděl až několik měsíců před narozením malé Lucie. Když jí bylo osmnáct a učila se na prodavačku, dostala od něj jako dárek příjmení Gottová.

Kliknutím zvětšeteKarlovou nejmladší dcerou je málem dvouletá Charlotte Ella, která se narodila v neděli 30. dubna 2006. A Karel Gott byl poprvé i u porodu! „Viděl jsem něco, co jsem ještě nikdy neviděl. Znal jsem to jen z filmů. Původně jsem se přikláněl k tomu, abych u porodu nebyl, ale dnes jsem velmi rád, že jsem nebyl zbabělý a u porodu byl. Vidět, jak se rodí nový život, je něco nádherného a nepopsatelného,“ řekl tenkrát deníku Aha! šťastný Gott.

Maminkou Charlotte je o třicet šest let mladší Ivana Macháčková a Mistr s ní chodí již sedm let. Ivana byla první ženou, kterou si Gott nastěhoval do své vily na Bertramce a Ivana ji po narození Charlottky začala proměňovat k obrazu svému. Nyní je ve čtvrtém měsíci a Charlottce se v polovině června narodí bratříček nebo sestřička. Dětští psychologové jen jásají, protože dvouletý odstup mezi dětmi je podle nich ideální. A snad se Gottovi splní i velké přání a dočká se syna! „Chtěl bych mít ještě jednoho potomka. Kluka,“ nechal se slyšet hned po narození Charlottky. A dokonce i přiznal, že by se jmenoval Kristián. „Byl by to Kris Gott,“ dodal tehdy se smíchem. A třeba po narození druhého potomka uslyší Bertramka znít i svatební zvony...


Autor: Miroslav Graclík
Foto Aha! – Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.