Alice Bendová - Syna poslala do práce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Alice Bendová - Syna poslala do práce!

Alice se šestiměsíčním synem Vaškem nafotila reklamu na dětské oblečení za nemalou odměnu!
Alice se šestiměsíčním synem Vaškem nafotila reklamu na dětské oblečení za nemalou odměnu! (pro Aha! – Jiří Hurt)

PRAHA – Je mu jen šest měsíců, a už pracuje! Malý Vašek, syn herečky Alice Bendové (34), totiž nafotil reklamní kampaň na dětské oblečení Lotties! „Oslovila mě Milada Karasová z Czechoslovak Models, jestli by se Vašík stal tváří této firmy,“ prozradila deníku Aha! Bendová.

„Zjistila jsem, že Lotties se zabývá výrobou věcí pro nejmenší, trpící třeba ekzémy nebo astmatem. Jsou to věci z přírodních materiálů, nebarvené a chemicky neupravené,“ vypočítává sexy herečka, podle které focení trvalo pouhé tři hodiny a bylo spíše jen hrou. „Vašík si ani nevšiml, že ho někdo fotí,“ smála se Alice. Odměnou mu prý byl odběr věcí od Lotties v řádu sta tisíc. Vašek Benda coby hvězda reklamy se tak zařadil po bok slavných dětí jako Korduly Stropnické, dcery Veroniky Žilkové, z reklamy na boty Reno, dvojčt zpěvačky Evy Hurychové Barborky a Kristýny, jež nafotily dětské oblečení značky Loana, nebo dvojčt zpěvačky Báry Basikové. Ta kdysi natočila televizní reklamu na přesnídávky.

5.1.2008

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.