Severa & Kociánová - Esa »staré« Novy se vracejí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Severa & Kociánová - Esa »staré« Novy se vracejí!

Martin Severa se do pořadu Krimi live na Primě nevrátí, míří zpět ke zpravodajství.
Martin Severa se do pořadu Krimi live na Primě nevrátí, míří zpět ke zpravodajství. (Aha! – Dalibor Puchta, Majka Votavová)

PRAHA – Kdysi nejpopulárnější moderátorské duo původních Televizních novin na Nově Martin Severa (51) a Martina Kociánové (36) se vrací! Opět spolu zasednou bok po boku a budou hlásit zprávy, jenže teď v hlavní zpravodajské relaci nové chystané digitální televize Z1!

 

„Zatím k tomu nemohu nic říct. Snad jen tolik, že v kontaktu se zpravodajskou televizí Z1 jsem už od jejich prvního přidělení licence. Jak to vypadá aktuálně, budu vědět v příštích dnech,“ přiznal deníku Aha! Severa. „Ano, oslovili mě a velmi vážně to zvažuji. Těšila by mě práce na novém projektu i nová spolupráce s Martinem. Zatím jsem na konkurenční televizi ČT 24, rozhodnutí však padne nejdéle do měsíce,“ potvrdila Kociánová.

Severa je v současné době na volné noze, »jeho« zrušený pořad v televizi Prima Krimi live, který právě znovu startuje pod názvem Krimi report, bude totiž mít nového moderátora. „Obměnili jsme pořad, aby divákům přinášel více toho, co očekávají, a s novou tváří pořadu přišla i nutnost změnit tvář moderátora,“ vysvětlil mluvčí Primy Ladislav Pavlík.

 

 

 

 

 

3.1.2008

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.