Kristelovou s Óčkem vyřadili! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kristelovou s Óčkem vyřadili!

Moderátorka pořadu Space night inn Kateřina Kristelová.
Moderátorka pořadu Space night inn Kateřina Kristelová. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Hudební televize Óčko má problém! A její hvězdy včetně Kateřiny Kristelové (26) taky. Největší český kabelový operátor, společnost UPC, totiž vyřadila hudební kanál ze své analogové nabídky.

Hudební televize Óčko má problém! A její hvězdy včetně Kateřiny Kristelové (26) taky. Největší český kabelový operátor, společnost UPC, totiž vyřadila hudební kanál ze své analogové nabídky.

Předplatitelé si tak musí koupit digitální settop box, nebo si jej od UPC přímo pronajmout! A za to distributor signálu pochopitelně bude inkasovat nemalé honoráře! „Společnost UPC s námi tento krok nijak nekonzultovala. Pouze nám ho oznámili, a to navíc až těsně před svátky,“ smutní šéf Óčka Jiří Balvín, kterého změna určitě nepotěšila. Jeho televizi totiž denně hltá necelých dvě stě tisíc diváků, z nichž podstatné části se změna dotkne. UPC změnilo podmínky pro distribuci Óčka kvůli novelizaci zákona o rozhlasovém a televizním vysílání, přesto se však podle Balvína jedná o příliš unáhlenou reakci.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.