Rok 2008: Co chystají televize?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Rok 2008: Co chystají televize?!

Jana Bobošíková by se měla vrátit na televizní obrazovky jako moderátorka primáckého Milionáře.
Jana Bobošíková by se měla vrátit na televizní obrazovky jako moderátorka primáckého Milionáře.

PRAHA – Ordinace v růžové zahradě bez Daniely Šinkorové, Chcete být milionářem v novém hávu, ale i seriál o Popelce v moderním provedení!


To všechno si pro nás přichystali po Novém roce tři hlavní televize, které budou bojovat o diváckou přízeň! Ale chybět nebudou ani nové reality show – a možná přijde i »Bobo«!

Česká televize totiž své eso v rukávu – StarDance – nenechá ani chvilku odpočívat, a proto na podzim plánuje už třetí řadu soutěže! Na žánr reality show vsadila i konkurenční Nova, která po nevelkém zájmu diváků o třetí sérii soutěže Česko hledá SuperStar převlékne soutěž do nového kabátu a nabídne ji pod názvem X Factor. A že je na co se těšit, ukazuje i sedmdesátimilionový rozpočet soutěže! Těm, komu X Factor vonět nebude, může spravit náladu hudební soutěž České televize Eurosong, kde budou čeští zpěváci soutěžit o postup do evropského kola. A poslední z žánru reality show přinese Prima, která nás už neoblaží další sérií VyVolených, ale převlékne do nového kabátu soutěž Milionář, kde by za mikrofonem měla stát nekompromisní Jana Bobošíková!

Kromě soutěží spoléhají televize i na tradiční seriály. Česká televize se pochlubí třetí řadou Nemocnice na kraji města, Nova zase vsadí na Ordinaci v růžové zahradě bez Daniely Šinkorové a druhou řadu seriálu Místo v životě, kterou by měla vysílat od února. A televize Prima chystá ve spolupráci se slovenskou televizí Joj krimiseriál 1. oddělení, v němž si detektivy zahrají Filip Blažek a Roman Zach. Hitem roku by však podle očekávání měl být upravený kolumbijský seriál Ošklivka Betty, který bude vysílat rovněž televize Prima.


Autor: VOJTĚCH KRISTEN
Foto Aha! – Dalibor Puchta

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.