Kateřina Hrachovcová-Herčíková: Tajný boj s anaboliky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Kateřina Hrachovcová-Herčíková: Tajný boj s anaboliky!

Kateřina Hrachovcová na svůj boj s anaboliky nechce vzpomínat.
Kateřina Hrachovcová na svůj boj s anaboliky nechce vzpomínat.

PRAHA – Tři roky zoufalství a anabolik! Herečka Kateřina Hrachovcová-Herčíková (33) díky svému dávnému příteli fitness trenérovi Josefu Adltovi málem přišla o zdraví!


Před deseti lety si své studium na vysoké škole v Plzni Herčíková zpestřila příjemnou zábavou ve fitnessu a anaboliky, pak už však šlo o život! „Sklouzla do toho, a vypadalo to, že není úniku,“ řekl deníku Aha! blízký přítel Hrachovcové.

Šťastně vdaná herečka si užívá s veterinářem Janem Herčíkem, ani s bývalým přítelem zpěvákem a hercem Petrem Vondráčkem si nemohla na společné soužití stěžovat. Kliknutím zvětšeteJeště před ním se ale dostala do spárů fitness trenéra a fotografa kulturistiky Josefa Adlta. A pod jeho nátlakem si vytrpěla víc než dost! „Začala cvičit jen tak pro zábavu, jenže on ji začal zasvěcovat do fitness a kulturistiky čím dál tím víc, a pak už došlo i na anabolika a Katka do toho sklouzla,“ řekl deníku Aha! zdroj z blízkého okolí Herčíkové. Pak přišla chvíle, kdy aerobik a posilování nestačilo. Na řadu přišly léky! „Sklouzla do toho, hlavně díky Adltovi, ten ji k tomu dohnal,“ tvrdí náš zdroj. A utrpení prý nebralo konce. „Trápila se s tím skoro tři roky,“ dodává Katčin kamarád. Herečka však už raději zapomněla na to, co se dělo před více než deseti lety. „Nechci se k tomu vracet,“ reagovala Herčíková, která se o nepříjemném zážitku z minulosti odmítá bavit.


Autor: EVA KREMSEROVÁ
Foto Aha! – Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.