Zdeněk Troška: Prodám svou princeznu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zdeněk Troška: Prodám svou princeznu!

Troškovi kazí Vánoce Česká televize, která nevysílá jeho pohádku Princezna ze mlejna.
Troškovi kazí Vánoce Česká televize, která nevysílá jeho pohádku Princezna ze mlejna.

PRAHA – Režsér Zdeněk Troška (52) má svou vánoční noční můru zpět! Úsměv na rtech mu totiž každoročně čeří Česká televize, která prý odmítá vysílat jeho pohádku Princezna ze mlejna.



„Nechápu to, během Vánoc ji televize nevysílala už léta. Pokud ji nechtějí, rád zprostředkuji její prodej,“ zlobí se rejža.

„Když jsme společně s Českou televizí oba díly Princezny ze mlejna natáčeli, doufal jsem, že se pohádka dostane především k divákům, kteří milují pohádky. Jenže to se bohužel nestalo, asi mě na České televizi snad záměrně ignorují. Minulý rok jsem se už naštval a zavolal řediteli, proč nezařadil do vánočního programu Princeznu – a nakonec jsem se dočkal toho, že ji pustili někdy na začátku roku. No, a letos o Vánocích zase nic!“ smutní Troška, který by tak rád zprostředkoval prodej pohádky komerční konkurenci. „Nic proti České televizi nemám, ale pokud ji nechtějí vysílat, tak proč ji neprodají konkurenci, která by po ní hned sáhla? Rád bych ten prodej zprostředkoval,“ uzavírá Troška, který nyní ve studiu dělá finální úpravy na novém filmu Nejkrásnější hádanka a v hlavě se mu už rodí pohádka nová!


Autor: (vt)
Foto Aha! – Petr Novotný

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.