Kateřina Brožová: Nakupuje jak hvězda, ale zakážou jí řídit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kateřina Brožová: Nakupuje jak hvězda, ale zakážou jí řídit!

Brožová si vybírá mobil…
Brožová si vybírá mobil… (Aha! – David Kundrát)

PRAHA – U Brožových budou letos pořádně bohaté Vánoce! Alespoň tomu nasvědčují nákupy, při kterých deník Aha! přistihl herečku Kateřinu Brožovou (39). Ta se vypravila do jednoho pražského obchodního centra a nejvíce se zdržela v obchodu s novými mobilními telefony.

Kateřina si vybrala dva modely mobilů a přes půl hodiny se nemohla rozhodnout, který z nich si vezme. Za ní se kvůli její nerozhodnosti dokonce vytvořila několikametrová fronta. Nakonec to ovšem krásná herečka vyřešila typicky ženským způsobem – vzala si mobily oba.

Z fotek je také vidět, že Brožová má v peněžence ještě starý řidičský průkaz. Ten však od Nového roku už neplatí. Takže pokud bude Kateřina po Silvestru řídit, hrozí jí pořádná pokuta. Otázkou také zůstává, s kýmpak Kateřina letošní Vánoce stráví. Bude to její bývalý milenec, podnikatel Peter Kovarčík (57), který se měl před časem k herečce vrátit?

Kliknutím zvětšete

22.12.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.