Zuna měl špatný den | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zuna měl špatný den

Pavel Zuna se v nepadnoucím obleku hned po tiskovce občerstvil a zapovídal se svou kolegyní Světlanou Zárubovou.
Pavel Zuna se v nepadnoucím obleku hned po tiskovce občerstvil a zapovídal se svou kolegyní Světlanou Zárubovou. (Aha! – Martin Hykl)

PRAHA – Někdejší moderátor »nováckých« Televizních novin a nyní šéf »primáckého« zpravodajství Pavel Zuna (39) se dostal do menších obtíží. Když ho televize pověřila společně se Světlanou Zárubovou (34), aby uvedl slavnostní projekci nových seriálů, tak mu jako naschvál nic nevycházelo.

Nejenže přišel do Village Cinemas na Andělu s několikaminutovým zpožděním, ale vzal si oblek, který mu na první pohled vůbec nepadl. Zkrátka den blbec! „To byl také důvod jeho zpoždění, protože pan Zuna sháněl oblek na poslední chvíli,“ prozradila deníku Aha! tisková mluvčí Primy Irena Maňáková.

Zuna ale nebyl jediný, na koho se čekalo. Na projekci měl přijít také vítěz letošní reality show VyVolení Milan Vobořil, ale kvůli koupi nové stěny do svého bytu nakonec vůbec nedorazil. Pozdravit ho nemohli ani jeho bývalí soupeři, protože ti do kina přišli skoro všichni. Poutákem na nové seriály Hrdinové a Žralok se nechali zlákat také Petr Zvěřina nebo modelka Nikola Plzáková.

21.12.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.