Karel Černoch: Jeho stav se prudce zhoršil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Karel Černoch: Jeho stav se prudce zhoršil!

Karel Černoch
Karel Černoch (Aha! – Martin Hykl, Dalibor Puchta)

PRAHA – Zdravotní stav Karla Černocha (64) se prudce zhoršil! Zpěvák, jehož už více než rok trápí rakovina tlustého střeva, musí rušit své závazky a omlouvá se z akcí, na nichž byl ohlášený. Má kruté bolesti! „Ano, momentálně mu není moc dobře,“ přiznala deníku Aha! třesoucím se hlasem zpěvačka Leona Machálková.

Machálková: Karel je na tom zle, moc zle

A jako výraz podpory ve chvílích nejtěžších věnovala Karlu Černochovi v úterý večer z jeviště Hudebního divadla Karlín jednu svou píseň.

Zpěváka, kterého mučí zhoubná rakovina, musela Leona Machálková určitě potěšit – věnovala mu totiž píseň Karla Svobody Jsi můj pán, kterou zpívala na večeru Královny muzikálu pro Kapku naděje. „Karel Černoch je náš rodinný přítel. Prosím vás, nevolejte mu, teď potřebuje hlavně klid a pohodu,“ dodala Machálková.

To, že s populárním zpěvákem znovu není vše v pořádku, bylo jasné ale už den předtím. Náhle totiž odřekl svou účast na charitativním Bazaru herečky Ani Geislerové. „Kájovi se zhoršila jeho nemoc, a je mu teď moc a moc špatně,“ omlouval ho blízký kamarád.

Zvláštně se začala chovat i zpěvákova dcera Tereza Černochová. Původně její manažer požádal o možnost rozhovoru pro propagaci Terezčina nového alba, v den rozhovoru ale Tereza náhle vše zrušila. Nejspíš aby se vyhnula citlivým otázkám o svém tatínkovi.

A co sám Karel Černoch? „Promiňte, nemůžu vůbec mluvit,“ zmohl se jen na slabé zasípání do telefonu, když mu chtěl deník Aha! popřát k Vánocům mnoho štěstí, síly a vůle k boji s nemocí…

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.