Míša Ochotská - Je ráda důležitá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Míša Ochotská - Je ráda důležitá!

Míša Ochotská dostala od svých hereckých kolegů velký narozeninový dort. Ochutnat ho ale pak nechtěla.
Míša Ochotská dostala od svých hereckých kolegů velký narozeninový dort. Ochutnat ho ale pak nechtěla. (Aha! – David Kundrát)

PRAHA – Modelka a herečka Míša Ochotská se nevědomky stala středem pozornosti na křtu knihy Pojišťovna štěstí 3. Všichni hosté včetně herců z oblíbeného seriálu jí totiž na tento večer přichystali parádní oslavu narozenin, kterou Míša vůbec nečekala.

Slavnostní křest knihy byl v tu chvíli až na druhém místě, což Ochotské dělalo viditelně moc dobře a cítila se důležitá! Třiadvacáté narozeniny takhle ve společnosti oslavila totiž poprvé.

Půvabná blondýnka, která patří spíš do kategorie hereček, ale poslední dobou ji na přehlídkových molech vídáme daleko více, se dostala do rozpaků až po tom, co jí byl předán velký narozeninový dort. Ten zřejmě nebyl podle jejího gusta, protože ho Míša po vyhoření prskavky hned odsunula stranou. Dieta jí to zřejmě nedovoluje. „Kytku si vezmu, ale dort tu nechám,“ hlásila herečka, jež hraje v Pojišťovně štěstí Edinu.

Celý večer proběhl za účasti dalších protagonistů seriálu, neboť do restaurace Na blbym místě dorazili třeba Kateřina Brožová, Yvetta Blanarovičová nebo Igor Bareš. Křtem provázel bývalý účastník reality show VyVolení Petr Zvěřina.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.