Taťána si oblékla šaty Angeliny Jolie | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Taťána si oblékla šaty Angeliny Jolie

V těchto šatech se možná co nevidět objeví na oscarovém galavečeru Angelina Jolie. První je však na sobě měla Taťána Kuchařová.
V těchto šatech se možná co nevidět objeví na oscarovém galavečeru Angelina Jolie. První je však na sobě měla Taťána Kuchařová. (Aha! – David Kundrát)

PRAHA – Helena Houdová (27) v pondělí večer trumfl a na přehlídkovém molu topmodelku Karen Mulder (37), která se touto profesí živí už dvacet let. Jistým krokem se procházela po molu, zatímco Karen Mulder měla menší problémy s chůzí na šílených podpatcích. S podpatky vysokými třináct centimetrů se však trápily i tak zkušené modelky, jako jsou Tereza Maxová (36) nebo Andrea Verešová (26).

Maxová trhla rekord – získala 7 milionů za večer

„Už ať je mám dole, ty boty,“ přála si po přehlídce dokonce i Helena Houdová, která neměla s botami žádné potíže.

Přehlídka roku, tak by se zcela jistě dala nazvat akce Nadace Terezy Maxové, která se uskutečnila v pondělí večer ve Veletržním paláci. Už jen závratná částka 7 400 000 korun, která se vybrala za večer, ohromila přítomné hosty a hlavně potěší děti nejen v kojeneckých ústavech, ale i dětských domovech. Tereza Maxová a její nejbližší kolegyně předváděly modely libanonského návrháře Elieho Saaba. „To jsou neuvěřitelně nádherné šaty, slyšela jsem, že jsem předváděla šaty, které by si údajně měla na oscarový večer obléci Angelina Jolie,“ svěřila se deníku Aha! nejkrásnější dívka světa Taťána Kuchařová.

První zakázku po porodu měla i modelka Andrea Verešová a procházela se tak jistě, jako by byla na molu dnes a denně. „To je moje první práce, slíbila jsem to Terezce, takže všechny přehlídky, které jsem zatím šla, byly jen pro Terezku,“ řekla Verešová, jež se samozřejmě nezapomněla okamžitě informovat o tom, kolik by stály šaty, které předváděla. „To víte, že jsem se hned ptala na cenu, dokážu si představit, že bych jedny dostala k Vánocům, ale bylo mi řečeno, že je to haute couture, tedy neprodejná kolekce,“ postěžovala si Andrea Verešová. A nakloněný nápadu koupit své ženě nové šaty nebyl ani Daniel Volopich. „Víte, kolik ta má doma krásných šatů? To byste viděla, těch je tolik, že určitě žádné nové nepotřebuje,“ okamžitě reagoval movitý právník.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.