Iveta Bartošová - Ta dopadla... Kšefty s cikány! Zpívá už jen za nájem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Iveta Bartošová - Ta dopadla... Kšefty s cikány! Zpívá už jen za nájem!

Iveta Bartošová
Iveta Bartošová (Aha! – Marek Pátek)

BRATISLAVA – Jak opravdu vypadá veleúspěšné turné Ivety Bartošové (41) po Slovensku? Poněkud střízlivěji, než jak ho v tisku popisuje její manažer Ivan Rössler! Jedná se totiž o pět vystoupení s místní cikánskou kapelou Gipsy Devils a v rámci každého má Iveta jako host pouhou jednu jedinou písničku!

A společně s ní hostují na několika koncertech i mnohem větší hvězdy – třeba desetinásobná Česká slavice Lucie Bílá (41), která nechává Ivetu ve svém stínu, ale také Paľo Habera nebo operní star Peter Dvorský! A kolik Iveta za svá skromná vystoupení v pěti slovenských městech má? „Jezdí zadarmo, účelem vystoupení je se jen divákům připomenout a ukázat se,“ tvrdí zdroj deníku Aha! „Ne, zadarmo to nedělá,“ oponuje Ivetin manažer Ivan Rössler s tím, že sice se nejedná o žádné závratné sumy, ale o menší honorář.

Lidé ze zákulisí tvrdí, že jí stačí maximálně na zaplacení nájmu, respektive hypotéky na její dům. V České republice totiž o Ivetu není zájem, a tak tu po svém návratu z kroměřížské léčebny, kde se léčila ze závislosti na alkoholu a práškách, zatím zazpívala jen na dvou charitativních akcích.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.