Jana Doleželová - Do Playboye se nesvlékla | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jana Doleželová - Do Playboye se nesvlékla

Jana Doleželová se poprvé svlékla na veřejnosti, bylo to ve fi lmu Svatba na bitevním poli a nahou ji viděl Miroslav Šimůnek.
Jana Doleželová se poprvé svlékla na veřejnosti, bylo to ve fi lmu Svatba na bitevním poli a nahou ji viděl Miroslav Šimůnek. (archiv Bio Illusion)

PRAHA – Modelka Jana Doleželová (26) se styděla, že by měla odkrýt svou nahotu v prestižním časopise Playboy, a teď najednou se odhalila ve filmu Svatba na bitevním poli. A ladné křivky missky mohl obdivovat její herecký partner Miroslav Šimůnek (28).

Šimůnkovi se ale ukázala nahá

„Musela jsem se nad to povznést, navíc jsem měla kalhotky. U té scény byl ještě kameraman, takže to nebylo tak hrozné. V tom filmu je to natočené tak, že tam není nic vidět, jen holá záda, v Playboyi bych byla vidět celá,“ řekla Jana Doleželová, která se ve středu stala spolumajitelkou profesionální školy líčení Surface, jež nabízí profesionální kurzy nejmodernějších metod líčení. Na vlastní kůži se o tom ve středu večer v salonu přesvědčil i Zdeněk Podhůrský, kterého holky zmalovaly k nepoznání. Nešlo však o profesionální kosmetičky. Make-up na obličej mu nanášely modelky Jana Doleželová, Míša Wostlová, Edita Hortová a herečka Míša Ochotská – podle toho to taky vypadalo.

14.12.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.