Sexy Chmelířová v Londýně: Strach o život a hladovka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Sexy Chmelířová v Londýně: Strach o život a hladovka!

Veronika Chmelířová odhalila své půvaby pro pánský časopis Playboy v Londýně.
Veronika Chmelířová odhalila své půvaby pro pánský časopis Playboy v Londýně. (Playboy/Jan Tůma)

PRAHA – Druhá vicemiss ČR 2007 Veronika Chmelířová (21) je od včerejška novou tváří časopisu pro pány Playboy! Ten totiž zveřejnil její snímky z Londýna, na kterých pózuje v erotickém spodním prádle. Fotografování bylo přitom plné komplikací a přítel Veroniky jí ho chtěl dokonce zakázat!

„Když se můj partner dozvěděl, že mám fotit pro Playboy, tak byl zásadně proti. Přeci jenom má tenhle časopis lechtivější pověst. Musela jsem mu vysvětlit, že nejde o nic vulgárního,“ usmívá se blonďatá kráska.

A i když byla při svém prvním pobytu v Londýně ohromena zvláštním půvabem viktoriánské Anglie, kvůli jiné kultuře si třídenní fotografování doslova protrpěla! „Málem mě zajelo auto, nemohla jsem si totiž zvyknout, že se v Británii jezdí nalevo. No a protože ani tamní zvláštní jídelníček mě nenadchl, trpěla jsem tři dny hlady. Ale aspoň to bylo užitečné pro fotky v prádle,“ říká smířlivě půvabná Veronika Chmelířová. Ta se stala již druhou známou průvodkyní po evropských metropolích. V listopadovém čísle Playboye ukázala erotiky chtivým cestovatelům své i pařížské půvaby moderátorka Zuzana Belohorcová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.