Strašný skandál na Slavíkovi: Mareš byl na drogách? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Strašný skandál na Slavíkovi: Mareš byl na drogách?

Tady je důkaz!
Tady je důkaz! (Aha! – Marek Pátek, David Kundrát)

PRAHA – Skandální večírek po ukončení přímého přenosu! Na schodech pražského hotelu Ambassador, kde se sobotní noční mejdan odehrával, si kapela Divokej Bill, letos bronzová ve skupinách, zřídila doslova feťácké doupě!

Skandální večírek po ukončení přímého přenosu! Na schodech pražského hotelu Ambassador, kde se sobotní noční mejdan odehrával, si kapela Divokej Bill, letos bronzová ve skupinách, zřídila doslova feťácké doupě! A ke klukům z kapely se připojil i moderátor večera Leoš Mareš (31)!

Chlapce z Divokýho Billa evidentně jídlo a pití na rautu nezajímalo, a tak si večírek zpříjemňovali jointy marihuany. „Dej si, ty taky,“ slyšel každý, kdo kolem rozdováděných »Billů« prošel.

Šok nastal ve chvíli, kdy si ke kapele Divokej Bill přisedl na schody i Leoš Mareš, který Slavíka odmoderoval za honorář 300 tisíc korun! „Se »špekem« mě nefoťte,“ křičel Mareš na fotografa. Za okamžik si přisedla i zlatá Slavice Lucie Bílá (41), která ale veselé cigárko se slušností odmítla.

„Není to hezké, že v tak prestižním hotelu kouřili marihuanu,“ řekl deníku Aha! zástupce Musica Bohemica, pořadatelské agentury Slavíka. »Tráva« totiž byla cítit skoro všude!

Holky Vondráčkovy: Helena to ustála, ale...

Lucie Bílá ve 2 hodiny ráno zavelela: Lásko, jdeme do postele! A pak? Noc plná sexu!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.