Doktor P.P. měl smůlu: Csáková se věnovala Soukupovi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Doktor P.P. měl smůlu: Csáková se věnovala Soukupovi

Petr Pečený alias Doktor P.P. vyzýval všechny přítomné hosty v klubu Aloha, aby se skvěle bavili a hlavně hodně pili.
Petr Pečený alias Doktor P.P. vyzýval všechny přítomné hosty v klubu Aloha, aby se skvěle bavili a hlavně hodně pili. (Aha! – Alexandr Malachovský)

PRAHA – Ilona Csáková (37) skončila ve čtvrtek večer ve spárech Ondřeje Soukupa (56). A to si ji tolik přál Doktor P.P., který jako tradičně i letos uspořádal v klubu Aloha Mikulášský večírek.

Ilona Csáková (37) skončila ve čtvrtek večer ve spárech Ondřeje Soukupa (56). A to si ji tolik přál Doktor P.P., který jako tradičně i letos uspořádal v klubu Aloha Mikulášský večírek.

Zde se doktor P.P. také nechal slyšet, že na jaře vyrazí na společné turné se skupinou Totální nasazení. Ilona Csáková to nepřeháněla ani s jídlem ani s pitím. Monika Absolonová si však chtěla mikulášský večírek užít, a tak ještě ve dvě ráno klábosila a popíjela na baru. A to těsně po půlnoci prohlašovala, že odchází. Doma ji však nic nečeká, protože se nedávno rozešla se svým přítelem, takže se mohla bavit klidně až do rána.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.