Z Kocurové se stal anděl. Vojtek odmítl být Mikulášem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Z Kocurové se stal anděl. Vojtek odmítl být Mikulášem

Josef Vojtek rozdával na mikulášském představení Angeliky DVD s nahrávkou muzikálu.
Josef Vojtek rozdával na mikulášském představení Angeliky DVD s nahrávkou muzikálu. (Aha! – David Kundrát, TV Nova)

PRAHA – Zpěvák Pepa Vojtek (42) je z muzikálů zvyklý na tisíce převleků. Do jednoho se mu však ve středu večer extrémně nechtělo, a to do bílého hábitu Mikuláše.

Zpěvák Pepa Vojtek (42) je z muzikálů zvyklý na tisíce převleků. Do jednoho se mu však ve středu večer extrémně nechtělo, a to do bílého hábitu Mikuláše. Zato rosničky Radka Kocurová (26) a Jana Adámková (33) se převleků nebály. Radka šla do nebeského a Jana přímo do horoucích pekel!

Mikuláš ve středu večer naděloval i v Divadle Broadway. Po skončení představení Angelika se na pódiu vedle Pepy Vojtka zčista jasna zjevil Mikuláš, který z publika vybral pět šťastlivců a ty obdaroval DVD Angelika, jež vyšlo u Popronu. Nerozhodovalo se však podle toho, kdo byl celý rok nejhodnější. Pepova ruka měla ve středu velkou moc, a tak o výhercích rozhodl los, který tahal Vojtek.

I nejmenší děti si však užily Mikuláše. Pražský Ústav pro péči o matku a dítě v Podolí totiž navštívili moderátoři počasí televize Nova. Michal Jančařík šel za Mikuláše, Jana Adámková se zhostila role čerta a Radka Kocurová zářila po andělsku. Při besídce pro děti narozené mezi lety 2004 a 2006 pak rozdali dárečky od Nadace Nova. „Děti se mě nebály. S tak hodným čertem by prý šly klidně třeba do pekla,“ rozplývala se Adámková.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.