Sokolová dělala »kozu«! Kodet zase balil mladé slečny | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Sokolová dělala »kozu«! Kodet zase balil mladé slečny

Katka Sokolová se dost bála, když si ji tanečník v klubu Díaz Y Noches vybral k tanci a začal přes ní skákat salta.
Katka Sokolová se dost bála, když si ji tanečník v klubu Díaz Y Noches vybral k tanci a začal přes ní skákat salta. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Letošní Miss ČR Kateřina Sokolová (18) musela ve středu zneužít svého kamaráda Michala! Její přítel Tomáš se totiž rozhodl strávit večer bez ní.

Letošní Miss ČR Kateřina Sokolová (18) musela ve středu zneužít svého kamaráda Michala! Její přítel Tomáš se totiž rozhodl strávit večer bez ní. „Mají pánskou jízdu taky někde v centru, tak jsem vzala kamaráda Michala, ale fakt je to jen kamarád,“ zdůrazňovala Sokolová, která se přišla podívat na nově otevřený luxusní bar Díaz Y Noches v Masné ulici.

Sokolová chtěla ve středu večer zůstat spíše v ústraní, nepovedlo se. Na parket ji totiž vytáhl tanečník a Katka mu musela posloužit jako »koza«, přes kterou skákal a dělal neuvěřitelná salta a přemety.

Na parketu se vlnil i Kristian Kodet, ne však tak divoce jako dva najatí tanečníci. A když už bylo tance dost, odebral se k tácům s jídlem a začal pobízet slečnu stojící vedle něho, aby si nabídla. Jako by byl hostitelem on sám. Lehký flirt pak ukončil slovy: „Nezlobte se, odcházím, jsem tak napůl ženat a musím domů,“ pronesl Kodet a uháněl pryč. Jeho větě však jen málokdo porozuměl, Kristian Kodet totiž žádnou manželku nemá.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.