Jiřina Bohdalová: Strašný úraz! Poraněné plíce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jiřina Bohdalová: Strašný úraz! Poraněné plíce!

Jiřina Bohdalová
Jiřina Bohdalová (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Jedna z nejslavnějších českých hereček Jiřina Bohdalová (75) se doma svíjí v bolestech! Může za to hrůzostrašný pád, při němž si Bohdalová pohmoždila žebra a dokonce zle poranila plíce.

Jedna z nejslavnějších českých hereček Jiřina Bohdalová (75) se doma svíjí v bolestech! Může za to hrůzostrašný pád, při němž si Bohdalová pohmoždila žebra a dokonce zle poranila plíce. „Lékař jí řekl, že kdyby si ty žebra zlomila, tak by to bolelo mnohem méně než teď. Jiřinka trpí jak zvíře,“ potvrdila deníku Aha! její blízká kamarádka. Herečka proto zrušila všechna představení v divadle a natáčení pro televizi, která nelze odložit, podstupuje ve strašných bolestech.

„Vím, že je paní Bohdalová zraněná a že ji to šíleně bolí. Pojišťovnu štěstí by měla natáčet v úterý a vůbec nevím, jak to dopadne. Nejdůležitější je, aby byla zdravá, ale přiznávám, že kdyby se muselo natáčení odložit, způsobilo by nám to dost problémů,“ řekl deníku Aha! režisér Jiří Adamec, který s Bohdalovou natáčí už čtvrtou řadu »nováckého« seriálového hitu Pojišťovna štěstí.

Co přesně se slavné herečce stalo? „Zaškobrtla, spadla a pohmoždila si žebra a plíce. Je to taková bolest, že všechnu práci, co může, překládá, protože každý pohyb jí působí doslova pekelná muka,“ prozradila nám hereččina kamarádka. „I když má Jiřinka tuhý kořínek, přeci jen o ni máme všichni hrozný strach. V jejím věku může být i takové zranění velmi nebezpečné. A hlavně ta bolest je tak nesnesitelná, že bych to nikomu nepřála,“ dodává kamarádka.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.