Královna dětských srdcí Dáda křtila: Děti se bály a plakaly! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Královna dětských srdcí Dáda křtila: Děti se bály a plakaly!

Malý Artur, syn Leony Machálkové, byl ale z lidí z pravěku tak vyděšený, že propukl v hysterický pláč.
Malý Artur, syn Leony Machálkové, byl ale z lidí z pravěku tak vyděšený, že propukl v hysterický pláč.

PRAHA – Na křtu knihy a CD Dády Patrasové (51) děti paradoxně nevzývaly královnu dětských srdcí, ale propukly v hysterický pláč a chtěly utéct domů! Vinu na tom nenesla Dáda, ale přítomní neandrtálci.

Na křtu knihy a CD Dády Patrasové (51) děti paradoxně nevzývaly královnu dětských srdcí, ale propukly v hysterický pláč a chtěly utéct domů! Vinu na tom nenesla Dáda, ale přítomní neandrtálci. Ti Artura (4), syna Leony Machálkové (40), vyděsili natolik, že propukl v naprosto hysterický pláč a vůbec se nechtěl křtu zúčastnit!

Leona Machálková měla v pondělí večer co dělat, aby vtáhla do restaurace Doba kamenná svého čtyřletého synka. Pravěcí lidé v kůžích všechny přítomné děti vyděsili tak moc, že bezmála půlhodinu se maminky snažily utišit jejich hysterický křik a pláč. Kmotrou knihy Jak Oskar ke štěstí přišel aneb příběhy Dády a televizních kamarádů byla zpěvačka Leona Machálková.

„Bude to určitě Dáda, ty její pohádky jsou úžasné. U jejích pohádek bude mé děťátko usínat,“ svěřila se Romana. Křest knihy a cédéčka se samozřejmě musel náležitě oslavit, a tak si vínem v hliněné misce připila i Dáda. Jen její manžel Felix Slováček si však myslel, že jeho žena, která znatelně zhubla, celý večer abstinovala. „Dádo, ještě že jsi dneska nic nepila,“ hulákal na svou ženu Felix, když odcházeli k taxíku.

Autor: EVA KREMSEROVÁ
Foto Aha! – David Kundrát

Autor:  ka knihy Dáda sice chtěla nechat promluvit hlavně uplakaného malého Artura,ale Leona ji okamžitě zastavila. „Dádo,nechej to raději na mně,“ rozkřikla se Leona a ujala se křtu. „Teď by bylo lepší,kdyby se na něho moc nepoutala pozornost,aby se trošku uklidnil,“ řekla deníku Aha! Machálková. Nechyběla ani druhá sudička,kterou se stala Romana Jákl-Vítová,jež už zná překvapivě kmotru svého ještě nenarozeného dítěte.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.