Hůlka utekl z plesu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Hůlka utekl z plesu!

Daniel Hůlka jako profesionál zklamal.
Daniel Hůlka jako profesionál zklamal.

PRAHA – Zpěvák Daniel Hůlka (39) si uřízl pěknou profesionální ostudu! Místo toho, aby se stal hlavní hvězdou 7. reprezentačního plesu hlavního města Prahy, odzpíval na něm místo domluvené půlhodiny jen pár minut a pak z jeviště utekl! Proč?


Daniel Hůlka přijel na ples do Obecního domu z Karlínského divadla, kde tentýž večer probíhala derniéra muzikálu Jekyll a Hyde. Na plese, kde kromě něj vystupovali i Leona Machálková, Iva Frühlingová, Kamil Střihavka nebo kapela Těžkej Pokondr, měl Hůlka před půlnocí zazpívat za doprovodu kytarového virtuosa Lubomíra Brabce.

„Ve smlouvě měl napsáno, že začne zpívat cca ve 23.05 a vystoupení bude trvat třicet minut. Každému profesionálovi však musí být jasné, že takovéto produkce mívají skluz a zpoždění. Hůlka proto začal zpívat o patnáct minut později, ale v polovině svého programu vystoupení přerušil, řekl, že čas vypršel, že splnil všechno, co měl ve smlouvě, a odešel. Diváci byli velmi zklamaní a pořadatelé na mrtvici,“ prozradil deníku Aha! zdroj ze zákulisí plesu, na němž se objevil i pražský primátor Pavel Bém.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete


Autor: Petr Macek
Foto Aha! – Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.