Hanychovou zmlátili! Uráželi brášku a pak jsem dostala pěstí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Hanychovou zmlátili! Uráželi brášku a pak jsem dostala pěstí!

Agáta na cestě do nemocnice.
Agáta na cestě do nemocnice.

PRAHA – To nejsou lidé, to jsou zvířata. Agáta Hanychová (22), dcera herečky Veroniky Žilkové (45) není svatá, ale surovost některých lidí, jakou zažívá po smrti svého sedmiměsíčního brášky Melichara, hraničí až s krutostí.


Je noc ze soboty na neděli, krátce po páté ráno, a na pražské diskotéce Misch Masch se okolo Agáty strhává divoká rvačka, vyprovokovaná místními štamgasty! „Agáta tam byla s přítelem. Nějací kluci, kteří se tam kamarádí s ochrankou, je začali docela nevybíravě urážet. Otírali se i o její mámu, a dokonce i o to mrtvé miminko,“ popsal deníku Aha! incident jeden ze svědků. Lítý boj trvá krátce, ale Agátina přítele Marka z něj odvážejí rovnou do Vojenské nemocnice ve Střešovicích!

Kliknutím zvětšetePřitom to začalo poměrně nevinně. „Marek nejdřív jen bránil svého kamaráda, kterého chtěli z klubu vyhodit,“ popsala deníku Aha! skandál sama Agáta. „Vůbec na ně nezaútočil, jen se chtěl s vyhazovačem domluvit. Jenže on mu to vrátili kopancem do břicha. Mě samotnou také napadli. Dali mi pěstí do břicha a nadávali mi,“ dodává modelka, zesláblá nejen divokou nocí, ale i zlomená rodinnou tragédií. Vždyť maličký Melichar zemřel teprve před několika dny! Agáta si přísahala, že do nemocnice už nikdy nechce vkročit, neuplynul ale ani týden, a byla v ní znovu. Tentokrát kvůli příteli Markovi Šíšovi (34), který rvačku za čest své přítelkyně, do které se zapojila i ochranka, odnesl zlomenými žebry a rozseknutou bradou. „Teď leží doma v posteli a nemůže se vůbec hýbat,“ dodává Agáta. Marek si tak nějaký čas poleží v posteli, ale ránu, kterou Agátě způsobuje lidská surovost, se nezahojí ještě dlouho...


Autor: PETR MACEK, SOŇA STEHLÍKOVÁ
Foto Aha! – Martin Hykl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.