Partyšová relaxuje masážemi: Za syna dá 30 tisíc! Její manžel nebude u porodu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Partyšová relaxuje masážemi: Za syna dá 30 tisíc! Její manžel nebude u porodu

Gabriela si pochvaluje speciální mama masáže v salonu Sabai, kde se dokáže nádherně uvolnit a příjemně relaxovat.
Gabriela si pochvaluje speciální mama masáže v salonu Sabai, kde se dokáže nádherně uvolnit a příjemně relaxovat. (www.igabriela.cz)

PRAHA – Oteklé nohy a posledních pár dnů do porodu! Zpěvačka Gabriela Partyšová-Koktová (29) už čeká každým dnem, kdy přijde malý Kristián na svět, a přesto se ještě rozhodla zapojit do charity a podpořit prodejem svého alba Gabriela 2007 projekt léčby rakoviny děložního čípku.

Oteklé nohy a posledních pár dnů do porodu! Zpěvačka Gabriela PartyšováKoktová (29) už čeká každým dnem, kdy přijde malý Kristián na svět, a přesto se ještě rozhodla zapojit do charity a podpořit prodejem svého alba Gabriela 2007 projekt léčby rakoviny děložního čípku. Také si ovšem užívá »mama masáže« a vyhlásila soutěž. Kdo si koupí její desku a správně tipne, kdy se narodí syn, dostane třicet tisíc korun!

„Málokdo ví, že koupí mého posledního cédéčka Gabriela 2007 přispívá na charitu. Teď jsem navíc ještě připravila tipovací soutěž – kdo si zakoupí album a ještě uhodne, nebo se nejvíce přiblíží dni, hodině a minutě narození Kristiána, získá těch třicet tisíc korun,“ řekla deníku Aha! Partyšová, která přesné podmínky soutěže uvádí na svých internetových stránkách www.igabriela.cz. A deník Aha! může napovědět, že termín porodu má Gábina někdy v polovině prosince.

A jak tráví zpěvačka a moderátorka poslední dny před porodem? „Zbožňuju mama masáže, které jsou speciálně určeny pro budoucí maminky a při kterých si nádherně odpočinu,“ prozradila nám Gábina Partyšová. Nervózní z porodu není ani její manžel Josef Kokta. Proč by taky, když se ho nechce zúčastnit. „Asi to má svá pozitiva, když manžel stojí vedle rodící ženy, ale někde psali, že když je chlap u porodu, tak přestane mít chuť na sex, tak proč to riskovat,“ smál se Pepa Kokta.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.