Vánoční Karel Gott: Málem spadl na podiu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Vánoční Karel Gott: Málem spadl na podiu!

Karel Gott si při natáčení vychutnal vánoční atmosféru, a dokonce zapálil i adventní věnec.
Karel Gott si při natáčení vychutnal vánoční atmosféru, a dokonce zapálil i adventní věnec. (Aha! – Josef Mašek, Marek Pátek)

PRAHA – Jako by se nestárnoucí Slavík Karel Gott (68) nemohl dočkat, až se vyrazí klouzat se svou dcerkou Charlottou Ellou (1) na zasněžený svah.

Jako by se nestárnoucí Slavík Karel Gott (68) nemohl dočkat, až se vyrazí klouzat se svou dcerkou Charlottou Ellou (1) na zasněžený svah. Přesně podobné kreace totiž předvedl hned na začátku natáčení vánočního dílu pořadu Hádej, kdo jsem!, kam dorazil jako speciální host. Gott se přivítal s natěšenými diváky malým klopýtnutím, které málem neustál.

Ještě že se populární zpěvák zachytil na pódiu velké podepisovací plakety, jinak by se tam přede všemi natáhl doslova jak dlouhý, tak široký. „To je snad Karel Gott,“ vykřikla hned jedna z hádaček Dana Morávková, které tak napověděl velký aplaus, kterým diváci Slavíka přivítali. Pak už stačilo málo a po pár důležitých indiciích byl Gott skutečně odhalen. Potíže s udržením rovnováhy na kluzké podlaze měl Karel i posléze, když se chystal divákům ve studiu zazpívat. To ho ale už naštěstí zachytil Petr Vondráček, který pořadem provází. Speciální Hádej, kdo jsem! s Karlem Gottem a »hadači« Danou Morávkovou, Martinem Zounarem a Bobem Kleplem uvidíte na Primě na Štědrý den.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.