Michaela Kuklová: Žije v domě duchů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Michaela Kuklová: Žije v domě duchů!

Sexy Míša Kuklová si po letech zahraje činoherní divadlo, a hned postavu svůdné krásky Daisy v duchařské komedii.
Sexy Míša Kuklová si po letech zahraje činoherní divadlo, a hned postavu svůdné krásky Daisy v duchařské komedii. (Aha! – archiv)

PRAHA – Půvabná Michaela Kuklová (39) se bude bát! V Divadle U hasičů ji totiž v brzké době čeká premiéra hry Johna Patricka Duchu, jsi přítomen?, kde si střihne postavu svůdné krásky Daisy, která se díky lsti dostane k značnému jmění.

Půvabná Michaela Kuklová (39) se bude bát! V Divadle U hasičů ji totiž v brzké době čeká premiéra hry Johna Patricka Duchu, jsi přítomen?, kde si střihne postavu svůdné krásky Daisy, která se díky lsti dostane k značnému jmění. Jenže to se samozřejmě znelíbí duchu zemřelého, jehož takto podvedla.

A čeho se Míša bojí v reálném životě? „Svým způsobem pověry. Proto se obávám odpovědět na vaši otázku. Člověk nemá vyslovit, čeho se bojí, jinak to prý přivolá. Ale všeobecně se bojím věcí, kterým nerozumím, nechci, aby patřily do mého života, přesto ale patří. Dále také lidí, které ani neznám, ale usilují o to, aby byl můj život horší, a tak se bojím… Napadá mě toho moc, až mě to děsí,“ odpověděla nám herečka, která se na divadle v činoherní roli objeví po dlouhých letech. Spolu s ní si v této duchařské komedii zahrají i Vladimír Čech nebo Miloš Vávra.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.