Bílá se opičí! Po Lopez! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bílá se opičí! Po Lopez!

Lucie Bílá se v poslední době začala i česat jako Jennifer Lopez.
Lucie Bílá se v poslední době začala i česat jako Jennifer Lopez. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Devítinásobná Česká slavice Lucie Bílá (41) si ušila z ostudy kabát! Její nejnovější cédéčko nazvané Woman je totiž »obšlehnuté«! Víc než nápadně se podobá albu zpěvačky Jennifer Lopez, které slavná Američanka vydala jen pár měsíců před Bílou!

Devítinásobná Česká slavice Lucie Bílá (41) si ušila z ostudy kabát! Její nejnovější cédéčko nazvané Woman je totiž »obšlehnuté«! Víc než nápadně se podobá albu zpěvačky Jennifer Lopez, které slavná Američanka vydala jen pár měsíců před Bílou!

Stejné líčení, stejný účes, a dokonce i stejný design! Uvěřit, že podobnost obalu cédéčka je čistě náhodná, dá v tomto případě hodně práce a vypadá to, že grafici Bílé si pořádně ulehčili práci a jenom překopírovali obal, který album Lopezové prodává po statisících kusů.

„Ani mě to nenapadlo, ale lichotí mi, pokud si někdo myslí, že je to podobné. Já jsem měla jen jediné přání – čistotu a jemnost. A je to jeden z nejkrásnějších obalů, jaké jsem kdy na cédéčku měla,“ říká Bílá k podobnosti, na kterou první upozornil ve svém blogu Pavel Klusák. „Obaly jsou si hodně podobné, ale natvrdo to samozřejmě autoři nepřiznají. Praxe je však taková, že v reklamě se tento způsob inspirace u autorů objevuje velmi často,“ přiznal nám oslovený specialista na marketing.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.