Zoufalý Václav Upír Krejčí: Rozvedu se kvůli dětem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zoufalý Václav Upír Krejčí: Rozvedu se kvůli dětem!

Václav Upír Krejčí je pěkně pod pantoflem.
Václav Upír Krejčí je pěkně pod pantoflem. (Aha! – Dalibor Puchta, Martin Pekárek)

PRAHA – Václav Upír Krejčí (52) naprosto ztratil autoritu u svých dětí. Ve výchově se totiž nemůže shodnout se svou ženou Zuzanou (35). „Já se s ní snad kvůli dětem rozvedu!“ prorokoval v úterý večer Upír Krejčí!

Václav Upír Krejčí (52) naprosto ztratil autoritu u svých dětí. Ve výchově se totiž nemůže shodnout se svou ženou Zuzanou (35). „Já se s ní snad kvůli dětem rozvedu!“ prorokoval v úterý večer Upír Krejčí!

„Když začíná seriál Ordinace, starší dcera Klára (8) automaticky usedá k televizi, já jí to zakážu, a manželka sedící vedle jí to samozřejmě povolí. Co řeknu já, prostě neplatí,“ stěžuje si Václav. „Je otázkou, jestli je lepší ta volná výchova, nebo cukr a bič,“ neví si s dětmi rady mim. A bohužel nezvládá ani svou mladší dceru Kristianu (1,5). „I ta už si na mě dovoluje, jenže já prostě nemám žádnou moc,“ popisuje situaci v rodině Upír, který však svou ženu Zuzanku tolik miluje, že by se prý k tak závažnému kroku, jako je rozvod, prý neodhodlal. „Nerozvedu se, ale to mi pak nezbude než je řezat a řezat,“ usmál se Krejčí.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.