Šinkorová s milencem: Vzteklá hádka! Zasahovala policie | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Šinkorová s milencem: Vzteklá hádka! Zasahovala policie

 (Aha – Martin Hykl)

VESTEC U PRAHY – Kontroverzní milenec herečky Daniely Šinkorové (35), Ladislav Polák (41) ztropil další scénu. Brutálně a bezdůvodně vylítl na dva bulvární fotografy, kteří ho náhodou přistihli společně s herečkou poblíž jeho bydliště ve Vestci u Prahy. Se vztekem v očích je svým autem zablokoval a dožadoval se vysvětlení, co zde dělají.

„Kdybychom se nezavřeli do auta, tak by si to s námi vyřídil asi ručně,“ svěřil se deníku Aha! fotograf z týdeníku Rytmus života a dodal, že ani Šinkorová, hvězda »nováckého« seriálu Ordinace v růžové zahradě, nešetřila vulgárními výrazy.

„Když jsme na to nereagovali, tak si Polák vybil svůj vztek tak, že nám vypustil aspoň kolo u auta,“ popisuje napjatou situaci fotograf, který pak celý konflikt musel objasnit i starostce Vestce Aleně Šedivé, jež se kvůli velkému rozruchu musela na místo dostavit stejně jako městská a státní policie.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.