Kristelová v plavkách za čtvrt milionu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Kristelová v plavkách za čtvrt milionu!

Katka Kristelová se samozřejmě nebála vířivky a šla do plavek! Stala se tváří Teiko, a tak se musela činit.
Katka Kristelová se samozřejmě nebála vířivky a šla do plavek! Stala se tváří Teiko, a tak se musela činit. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Polibkům se nebránil, dítěti však ano! Sámer Issa (22) se měl údajně stát otcem dítěte jeho dávné přítelkyně, modelky Andrey Divišové (24), která je ve čtvrtém měsíci. „Doufám, že nejsem otcem, snad jsem jí to neudělal já,“ nejdříve žertoval Sámer.

Sámer se brání: Nejsem otcem dítěte Divišové!

Pak už však promluvil vážně. „Moje dítě to není!“ a vrhl se na Kateřinu Kristelovou (27), která včera dostala ke svým sedmadvacátým narozeninám nejen polibek od Sámera, ale i čtvrt milionu korun.

Sámer Issa včera dopoledne dorazil do World Class health academy hotelu Marriott, aby se jako správný muž postavil čelem k záležitosti s dítětem, jehož má být otcem. „Bál jsem se, že se na mě všichni vrhnou, ale moje dítě to fakt není, kdy bych to taky stihl, když jsem se s Andreou neviděl několik let?“ řekl deníku Aha! Sámer a ujal se svých povinností.

Měl totiž předat Kateřině Kristelové dort k jejím narozeninám. Ta si však nadělila mnohem víc než jen obrovský dort – stala se tváří kampaně pro firmu Teiko, vyrábějící luxusní koupelny. „Částku, kterou jsem za to dostala, neřeknu. Jen prozradím, že je v řádech statisíců,“ řekla Kristelová. Podle ověřených zdrojů moderátorka vyinkasovala čtvrt milionu korun. A to jí samozřejmě stálo za to, aby se vymáchala v jedné z vířivek. A Sámer Issa nelenil a přidal se k ní.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.