Zedníčková vystřídala »bondgirl«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zedníčková vystřídala »bondgirl«!

Krásná Lucie Zedníčková se stala novou tváří kosmetické firmy Oriflame.
Krásná Lucie Zedníčková se stala novou tváří kosmetické firmy Oriflame.

PRAHA – Herečka Lucie Zedníčková (35) se stala pro rok 2006 tváří kosmetické firmy Orifl ame. Vystřídala tak švédskou krasavici a bondgirl Isabellu Scorupco

Herečka Lucie Zedníčková (35) se stala pro rok 2006 tváří kosmetické firmy Orifl ame. Vystřídala tak švédskou krasavici a bondgirl Isabellu Scorupco, která propagovala celosvětově tuto kosmetiku neuvěřitelných sedm let. Lucie si tak připíše na své konto hezkých pár set tisíc korun.

Zedníčková nyní působí v divadelním spolku Háta a hlavně se stará o své dvě děti Amélii a Mikuláše. Právě její ratolesti jí k Oriflamu přivedly. „Moje pleť je suchá a citlivá, takže ve výběru přípravků, které používám se proto zpravidla řídím tím, co vyhovuje mým dětem. Co prospívá jejich dětské pokožce, dělá dobře i mé,“ vysvětlila Zedníčková. Manželka moderátora a dramaturga Vítka Pokorného je hlavně spojována s jarní kolekcí líčení Daydream. Před ní byly se švédskou kosmetikou spojovány i zpěvačka Jitka Zelenková a moderátorka Brigita Zlámalová.


Autor: Diana MUŽÍKOVÁ-VRBOVÁ
Foto pro Aha!: Ondřej PÝCHA

11.3.2006

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.