Landa s manželkou budou v pekle! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Landa s manželkou budou v pekle!

Dan Landa i s manželkou Mirjam budou dělat vlastní reality show.
Dan Landa i s manželkou Mirjam budou dělat vlastní reality show. (Aha! – Josef Mašek)

PRAHA – Kontroverzní zpěvák Daniel Landa (39) připravil se svou ženou Mirjam (38) ještě kontroverznější reality show! Pořad Peklo s Landou, který bude od 26. listopadu uvádět internetová televize Stream.cz, bude sledovat, jak Daniel Landa pomocí tvrdého tréninku mění život pěti mužů s velkými osobními problémy.

Dva z nich mají za sebou pestrou kriminální minulost, jeden pobyt v blázinci, další zase závislost na hracích automatech. „Nejsou to žádní vyvrhelové, jen lidé, kteří mají trochu větší problémy než běžní lidé. A já věřím, že pomocí tvrdého fyzického tréninku začnou lepší život,“ myslí si Landa. „Ředitelé všech celoplošných televizí jsou hrozní suchaři, proto jsme začali spolupracovat s ředitelem televize Stream panem Petanou, který žádný suchar není a dal takovémuto netradičnímu projektu zelenou,“ vysvětlila manželka slavného zpěváka, která celý pořad režíruje. „Uvidíte show plnou zvratů a opravdových situací,“ dodává režisérka.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.