Rosický ukázal oblek pro Euro! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Rosický ukázal oblek pro Euro!

Tomáš Rosický v obleku, v jakém by měla jet reprezentace na Euro.
Tomáš Rosický v obleku, v jakém by měla jet reprezentace na Euro. (Jakub Ludvík)

PRAHA – Takhle by měli vypadat čeští fotbalisté na Euru! Kapitán národního týmu Tomáš Rosický byl nejen hlavním mužem při vítězství nad fotbalisty Slovenska (3:1), ale stačil ještě nafotit módní kolekci určenou pro mistrovství Evropy. V těchto oblecích by se totiž čeští fotbalisté měli objevit příští rok na šampionátu v Rakousku a Švýcarsku.

První návrhy pro fotbalový šampionát 2008!

Českou fotbalovou reprezentaci obléká pánská značka Stones od společnosti Steilmann, která s českým týmem spolupracuje již devět let. Pro Euro chystá nové obleky! Zatím jde o první návrhy!

„Jde o to, aby fotbalisté na mistrovství Evropy měli fazonu, i co se týče vzhledu. Novým trendem je určitě úzká vázanka a materiál ze stoprocentní vlny. Je pojmenován Toccani, což znamená Dotkni se mě. Tím je řečeno vše,“ podotýká Anna Motlíková, ředitelka českého a slovenského zastoupení společnosti Steilmann.

První, kdo vnesl na světová fotbalová hřiště módní trendy, je známý anglický fotbalista David Beckham. U společnosti Marks & Spencer navrhl svou vlastní kolekci a několikrát si už také vyzkoušel práci modela. Nyní už Marks & Spencer obléká celou fotbalovou reprezentaci Anglie. Italské fotbalové reprezentaci zase navrhla kolekci luxusní značka Dolce & Gabbana.

Tohle všechno kapitán reprezentace propagoval:

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.