Silvestr na Nově - Ani »včelka«, ani »mámení«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Silvestr na Nově - Ani »včelka«, ani »mámení«!

Karel Gott a Helenino legendární Sladké mámení. Zpěvačka ale své rodinné stříbro nikomu nepůjčí!
Karel Gott a Helenino legendární Sladké mámení. Zpěvačka ale své rodinné stříbro nikomu nepůjčí! (Aha! – Marek Pátek, Koláž deníku Aha!)

PRAHA – Mejdan roku z Václaváku musí měnit scénář! Jeho dvě největší hvězdy, zpěváci Karel Gott (68) a Helena Vondráčková (60) se totiž rozhodli, že si nechtějí »krást« své největší hity! Původně jim totiž scenáristé nadiktovali vystoupení naruby. Helena měla zpívat Gottovu Včelku Máju a Karel zase její Sladké mámení. Ale zpěváci řekli ne!

„Helena na nováckém Silvestru bude,“ potvrdil deníku Aha! její manžel a manažer Martin Michal. „Přestože jednání bylo tvrdé, Nova byla velice vstřícná, a dohodli jsme se na další spolupráci. Helena tak bude vystupovat třeba i na předávání televizních cen Anno a v dalších významných pořadech,“ dodává Michal s tím, že se s Novou dohodl i na podobě Helenina silvestrovského vystoupení. „Každý bude zpívat svoje písně, ani Karlovi ani Heleně se do přezpívávání cizích hitů nechtělo,“ říká.

20.11.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.