Lenka Filipová: Konečně jsem venku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Lenka Filipová: Konečně jsem venku!

Vyčerpaná Lenka Filipová s tanečním partnerem Michaelem Petrem byli rádi, že vypadli.
Vyčerpaná Lenka Filipová s tanečním partnerem Michaelem Petrem byli rádi, že vypadli. (Aha! – Alexandr Malachovský)

PRAHA – Populární taneční pořad České televize StarDance 2 má o soutěžní pár méně! Vypadla totiž písničkářka Lenka Filipová (53) i se svým tanečním partnerem Michaelem Petrem – a vůbec svého odchodu ze soutěže nelitovala!

Populární taneční pořad České televize StarDance 2 má o soutěžní pár méně! Vypadla totiž písničkářka Lenka Filipová (53) i se svým tanečním partnerem Michaelem Petrem – a vůbec svého odchodu ze soutěže nelitovala!

„Aspoň budu mít čas připravit se na svůj vánoční koncert,“ vybalila v »přímáku« na diváky Filipová. Fanoušci, kteří jí tak posílali esemesky, aby se v soutěži udržela, museli být pořádně zklamaní. Filipová navíc celý týden bojovala se zákeřnou virózou. „Viděl jsem, že jí nebylo dobře, ale zvládali jsme to s úsměvem,“ smutnil po vyřazení Filipové taneční partner Petr, který na zpěvačku navíc napráskal, jak ho při zkouškách rozptylovala.

„V tangu je totiž jiné držení, a než si na něj Lenka zvykla, tak mě neustále lechtala,“ smál se tanečník, který se s Filipovou seznamoval i mimo parket. Nedávno totiž navštívil jeden z jejích koncertů, ze kterého byl přímo nadšený. Zbylých pět párů však v soutěži zůstává a do soboty mají narvaný program. Musejí totiž vypilovat tance slowfoxtrot a paso doble, které předvedou divákům na ČT 1.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.