Veronika Žilková: Útok kamarádky! Jako by nestačilo utrpení s Melicharem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Veronika Žilková: Útok kamarádky! Jako by nestačilo utrpení s Melicharem

Veronika Žilková
Veronika Žilková (: archiv)

PRAHA – Těžké časy herečky Veroniky Žilkové (46) nekončí. Stav jejího vážně nemocného synka Melichara (0,5) je sice stabilizovaný, ale vůbec ne optimistický. Životní funkce jsou stále zajišťovány výhradně přístroji.

Těžké časy herečky Veroniky Žilkové (46) nekončí. Stav jejího vážně nemocného synka Melichara (0,5) je sice stabilizovaný, ale vůbec ne optimistický. Životní funkce jsou stále zajišťovány výhradně přístroji. A aby toho nebylo málo, teď se do Žilkové pořádně opřela i její kolegyně a kamarádka Simona Postlerová (43)!

„Stav Melichara Stropnického je stále stejný. Dýchat může jen pomocí přístrojů,“ říká jeden z ošetřujících lékařů malého pacienta. Dlouhodobé dýchání pomocí ventilátoru je přitom v mnohém rizikové. „Když je člověk na přístrojích delší dobu, dochází k odumírání buněk jak v plicích, tak v mozku. A u dětí, které nemají ještě organismus plně vyvinutý, je to ještě výraznější,“ varuje jeden z anesteziologů. „Organismus se navíc proti takovému zásahu brání, vytváří se tam různé záněty. Právě ty mohou být velmi problematické,“ dodává lékař.

K tomu paní Veronice přibyly i další problémy. A to v pražském Divadle na Vinohradech, kde má dnes premiéru hra o Adině Mandlové. Další člence divadla Postlerové se nelíbí, že roli Mandlové dal šéf divadla Martin Stropnický (50) své partnerce Žilkové. „Tohle už není jejich soukromá věc,“ řekla Postlerová v Křížovém výslechu na Frekvenci 1 na otázku, proč jí vadí, že dal Stropnický roli své partnerce. „Moc se to nedělá, aby šéf městského divadla dával roli svému partnerovi,“ říká Postlerová s tím, že Žilková není členkou vinohradského souboru.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.