Klaus šokoval Bílou: Ona je fakt dobrá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Klaus šokoval Bílou: Ona je fakt dobrá!

Lucie Bílá s hvězdným návštěvníkem svého koncertu, prezidentem Václavem Klausem. Vydržel až do konce a pak zpěvačku obdaroval na pódiu obrovskou kyticí.
Lucie Bílá s hvězdným návštěvníkem svého koncertu, prezidentem Václavem Klausem. Vydržel až do konce a pak zpěvačku obdaroval na pódiu obrovskou kyticí. (Aha! – Martin Pekárek)

PRAHA – Zpěvačka Lucie Bílá (41) má za sebou poslední koncert v rámci svého podzimního turné po České republice! A zvolila si pro něj legendární pražskou Lucernu, kterou vyprodala do posledního místa.

Zpěvačka Lucie Bílá (41) má za sebou poslední koncert v rámci svého podzimního turné po České republice! A zvolila si pro něj legendární pražskou Lucernu, kterou vyprodala do posledního místa. „Čekala jsem, že to tady bude fajn. Ale až takhle,“ řekla na začátku koncertu dojatá zpěvačka. Tisíce fanoušků tleskaly Lucii dvě a půl hodiny v kuse – a spolu s nimi i prezident Václav Klaus (66).

O tom, že pan prezident do Lucerny dorazí, Lucie do poslední chvíle nevěděla. Pozvala ho, ale údajně čekala, že kvůli pracovnímu vytížení odřekne. Nakonec přišel a udělal tím zpěvačce obrovskou radost. „Vy to ještě nevíte, ale někdo mezi nás přišel. Támhle nahoře totiž sedí pan prezident Václav Klaus,“ oznámila aplaudující Lucerně Bílá, dlouholetá fanynka naší hlavy státu. Viditelně zaskočený Klaus se zvedl ze židle v prvním poschodí a za bouřlivého potlesku se oblečený v černých kalhotách a světle kostkovaném saku uklonil směrem k Bílé a zatleskal jí. Po koncertě pak na pódium přinesl obrovskou kytici a se slovy: „Ona je fakt dobrá,“ se jejím pěveckým kvalitám uklonil.

A měl pravdu! Lucie sypala jednu pecku za druhou. A to ty největší hity ze starších alb i z nové desky Woman. Megahit Láska je láska si s velkou favoritkou na první místo v Českém slavíku zazpívala Ewa Farna (14), objev loňského roku v této anketě. „Taky mě za třicet let, až vyprodáš Lucerno, pozveš, Evičko?“ smála se Bílá své mladší konkurentce. Tu vystřídal manžel hvězdy večera, Vašek »Noid« Bárta (27), se kterým si Lucie taky zazpívala. Na kytaru ji pak v některých písních doprovodil Bílé dlouholetý skladatel Ondřej Soukup (56) a posledním hostem večera byl Kamil Střihavka (42).

Lucerna zaplněná k prasknutí si Bílou zavolala na pódium zpět celkem třikrát! A zpěvačka jí za to nabídla dojemnou píseň Jsi můj pán z muzikálu Dracula, kterou tak vzdala hold skladateli Karlu Svobodovi (†68). „Prožívám teď opravdu velmi šťastné období,“ řekla deníku Aha! dojatá Bílá po koncertě. To její muž už v tu chvíli pobíhal nalehko oblečený po Václavském náměstí. Že by sháněl domů večeři? Nebo dárek pro Lucku za vynikající koncert?

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.