Jana Bernášková ze seriálu Co ste hasiči: 14 hodin v lese! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Jana Bernášková ze seriálu Co ste hasiči: 14 hodin v lese!

Jana Bernášková.
Jana Bernášková. (Foto: TV Nova)

Na televizní obrazovce to vypadá, že natáčení seriálu Co ste hasiči byla jedna velká sranda. Ale opak je pravdou! Hvězdné obsazení v čele s Janou Bernáškovou (40) si sáhlo na dno. Několikahodinové natáčení v lese nebo náročné noční scény nebyly výjimkou.

Křehká blondýnka hraje jednu z hlavních postav, a to veterinářku Lenku. Ta s nadšením dobrovolničí u vesnických hasičů pod velením drsného Petra Rychlého (55) alias Petra Pospíšila. Během natáčení byli štábu k dispozici i profíci, protože některé záběry si žádaly odborný dohled. „Například scéna s ohněm na čarodějnice. Tam byli profesionální hasiči a snažili se to udělat co nejdramatičtěji a ohně byly pravé a pořádně velké. To bylo náročné a i hrozný stres, protože máte velkou fatru dřeva, zapálí se a musí to být perfektně nazkoušené. Nemáte čas to opakovat,“ prozradila Aha! Bernášková.

Jana Bernášková přiznala: Syna jsem zamkla v autě! Zasahovali hasiči

Video se připravuje ...

Mimo nebezpečných scén s jedním ze čtyř živlů si herci na první dobrou padli do noty. „Byla fajn parta a točilo se venku, takže to byl takový náročný hasičský tábor,“ řekla Aha! se smíchem Jana. „Ale aby to nevypadalo jen, že si užíváme, byla to také velká dřina. Být čtrnáct hodin v lese, opakovaně a několik dní, to vás hrozně vyčerpá,“ přiznala blondýnka, jež má v seriálu i romantickou linku s Rychlým. A diváci sází na to, jak to s nimi dopadne. „Uvidíme, jak se to s námi vyloupne do posledního, osmého dílu, to se musíte dívat,“ dodala na závěr potutelně kráska.

7 pádů HD dnes: Jana Bernášková: Žena musí přežít několik partnerů

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.