Klezla s milencem na nákupech - Zničil půjčené tričko! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Klezla s milencem na nákupech - Zničil půjčené tričko!

Eduard Klezla se styděl i v kabince. Málem si džíny ani nevyzkoušel. A když už je na sebe nasoukal, ani za nic si je nechtěl dát dolů.
Eduard Klezla se styděl i v kabince. Málem si džíny ani nevyzkoušel. A když už je na sebe nasoukal, ani za nic si je nechtěl dát dolů.  (Aha! – Martin Hykl)

PRAHA – Nelítostný kat z »novácké« soutěže Česko hledá SuperStar Eduard Klezla (45) zničil zboží v džínovém krámu! Ve čtvrtek odpoledne se profesor zpěvu vydal se svým mladým přítelem zpěvákem Tomášem Berounem na nákupy. To, že měl problémy s kódem proti krádeži na džínách, nebylo ještě tak strašné. V obchodě si totiž půjčil tričko, které ovšem zničil, když jej zapatlal barvou.

Slavnostní otevření butiku Levi’s v Palladiu přineslo Eduardu Klezlovi ve čtvrtek večer dost problémů. Jako jeden z pozvaných hostů, mezi kterými se objevili i Linda Finková, Marian Vojtko a Ali Amiri, měl bývalý profesor ze SuperStar předvést, jak je na tom s fantazií a kreativitou. Vybrané modely džínové značky měly tváře Divadla Broadway nějak upravit dle obrazu svého – obarvit, rozstříhat, zkrátit. A Eduard Klezla nepředvedl ani tak svou kreativitu jako spíše nešikovnost.

Do obchodu dorazil jako šupák ve vytahaném svetru. „Můžete mi půjčit nějaké tričko? Ten svetr je hrozný, takhle nemůžu mezi lidi,“ žadonil Klezla. Prodavačky z Levi’s mu samozřejmě vyhověly, to však ještě netušily, že Klezla tričko úplně zničí. Aby to pak alespoň trochu vyžehlil, rozhodl se, že si v obchodě koupí džíny. Nejdříve se styděl a vůbec si je před zraky novinářů nechtěl zkoušet. A když už si je konečně oblékl, řekl, že je už nesundá. A to i přes úpěnlivé prosby prodavaček, které chtěly z kalhot oddělat bezpečnostní kód proti krádeži. „Raději si na ten stroj sednu, ale z těch kalhot už mě nedostanete,“ stál si za svým Klezla.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.