Kateřina Hrachovcová - Trapas na rodinném křtu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Kateřina Hrachovcová - Trapas na rodinném křtu

Zvěrolékař Jan Herčík pokřtil svou knihu s tchyní Alenou Hrachovcovou a hudebníkem Petrem Hapkou (vpravo).
Zvěrolékař Jan Herčík pokřtil svou knihu s tchyní Alenou Hrachovcovou a hudebníkem Petrem Hapkou (vpravo). (Aha! – Martin Hykl)

PRAHA – Kateřina Hrachovcová-Herčíková (32) zase všechny dostala. Na křtu knihy manžela, zvěrolékaře Jana Herčíka a své maminky Aleny Hrachovcové se totiž neudržela a nahlas začala vykřikovat, jak je její matka úžasná a skvělá spisovatelka.

Kateřina všechny hosty tímto výkřikem doslova vyvedla z míry. Měla ale velké štěstí, protože většina lidí se jejímu roztomilému pokřiku spíše zasmála, jen její maminka a manžel se trochu začervenali. Křest knihy Proč je báječné být zvěrolékařem, který se konal v kavárně Astra Domu knihy Kanzelsberger, poté Kateřina pečlivě zdokumentovala a s fotoaparátem byla vidět skoro všude. Kromě autorů se na křtu představil kmotr knihy, hudebník a také přítel zvířat Petr Hapka. „Je to vtipné, poutavé a moudré čtení. S nadšením ho přivítají všichni, kteří někdy alespoň na čas spojili svůj život s němou tváří,“ chválil Herčíkovu knihu Hapka.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.