Ondřej Vetchý - Do fitka s dcerou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Ondřej Vetchý - Do fitka s dcerou!

Ondra Vetchý chodí do posilovny se svou dcerou a přítelkyní Irenou.
Ondra Vetchý chodí do posilovny se svou dcerou a přítelkyní Irenou. (Aha!)

PRAHA – Herci Ondřeji Vetchému (45) karate a judo evidentně nestačí! Deník Aha! ho totiž nachytal ve fitness centru BBC, kde si populární herec a »nepřítel fotografů« vylaďoval formu v posilovně, a dokonce si pak ještě odskočil na box. A při tom všem ho sledovala jeho přítelkyně Irena, která si v posilovně taky protáhla svaly, zatímco si jejich dcerka hrála v dětském koutku.

„Jsem voják a bojovník, často jdu s lidmi do konfliktu. Měl jsem asi třikrát podmínku, ale mám také pětkrát zlomený nos, třikrát přeraženou čelist a umělou rohovku,“ přiznal Vetchý v nedávném rozhovoru. Oblíbený herec však prý nejen útočí, ale v okamžicích nouze je také ochotný porvat se proti mnohonásobné přesile. „Zastal jsem se třeba jednoho pána, kterého šikanovalo sedm Jugoslávců. Tak jsem se s nimi popral,“ líčí Vetchý.

Nyní si zřejmě ladí formu v posilovně i s přítelkyní Irenou, která se živí jako psycholožka, a na tréninky berou i svou dceru, o kterou se postarají v dětském koutku, zatímco se rodiče potí pod kilogramy činek. Vetchého po kondičním tréninku čekal ještě boxovací pytel. Že by si herec chtěl kromě juda a karate osvojit i základy tohoto sportu? Nebo pilně trénuje na novou soutěž televize Nova Star box, kde by se měly utkávat v ringu slavné osobnosti? „Nezlobte se, k tomu vám nic neřeknu,“ tajnůstkařil včera Vetchý.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.