Gott si vyhodil s Hankou z kopýtka - Zagorová se roztékala | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Gott si vyhodil s Hankou z kopýtka - Zagorová se roztékala

Přední vizážista Ivo Špes měl ve středu pořád co dělat. Hanka neustále vyžadovala nějaké opravy make-upu.
Přední vizážista Ivo Špes měl ve středu pořád co dělat. Hanka neustále vyžadovala nějaké opravy make-upu. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Hanka Zagorová (61) se ve středu odpoledne roztékala blahem, a to do slova a do písmene! Za jejími zády se jako stín pohyboval její vizážista se štětečkem, pudrem a kapesníčky a neustále opravoval drobné nedostatky ve tváři. Křest zpěvaččina druhého reprospektivního DVD Vzpomínání přilákal i Karla Gotta (68).

PRAHA – Hanka Zagorová (61) se ve středu odpoledne roztékala blahem, a to do slova a do písmene! Za jejími zády se jako stín pohyboval její vizážista se štětečkem, pudrem a kapesníčky a neustále opravoval drobné nedostatky ve tváři. Křest zpěvaččina druhého reprospektivního DVD Vzpomínání přilákal i Karla Gotta (68), který si s Hankou dokonce vyhodil z kopýtka, společně se totiž pustili do prapodivného tance. Zagorová se nestačila divit, jaké taneční kreace ze sebe Mistr dokázal vyloudit.

Na křtu supraphonského DVD nechyběli samozřejmě dva nejbližší kolegové Hanky Zagorové, kteří s ní prožili téměř celou hudební kariéru – Petr Rezek a Karel Vágner. Ten se rozhodl, že si nakrade pár DVD domů. Pod jeho koženou bundou se totiž skrývalo hned několik hudebních nosičů. Hvězda večera Hana Zagorová mu to však neměla za zlé a lidé z vydavatelství se tvářili, že nic nevidí.

Zpěvačku se zlatem v hrdle sice nepodpořil její manžel Štefan Margita, který koncertuje za oceánem, zato však přišla spousta kamarádů. Standa Hložek dorazil s manželkou Alenou a synem, který se červenal při jakémkoli zmáčknutí spouště fotoaparátu. Kateřina Brožová, kmotra DVD, se rozhodně nestyděla, a to ani při pokloně, kterou jí vysekla její kamarádka Zagorová. „Kačenka, to je můj anděl, té vděčím za takovou spoustu věcí a možná i za život. Doporučila mi totiž tak skvělou kořenářku,“ chválila Brožovou Zagorová.

Ani po křtu neopustili Hanku její nejbližší kamarádi. Petr Rezek čekal na Zagorovou hned se dvěma ženami po svém boku. Z jedné strany ho obklopovala dávná kamarádka Lída Nopová, maminka Lindy Finkové, a z druhé dost mladá slečna. „Přišli spolu, je to tanečnice z divadla, ale co spolu mají, to vědí snad jen oni dva,“ řekl deníku Aha! jeden z Rezkových kamarádů.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.