Snoubenec Průšové: Má zálusk na svou bývalou? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Snoubenec Průšové: Má zálusk na svou bývalou?

Snoubenec Průšové Vladimír Konvalinka se tváří, jako by byl přistižen u hrozné věci. A taky že jo – naproti totiž stojí jeho bývalá přítelkyně!
Snoubenec Průšové Vladimír Konvalinka se tváří, jako by byl přistižen u hrozné věci. A taky že jo – naproti totiž stojí jeho bývalá přítelkyně! (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Kateřina Průšová (23) by asi byla v šoku z toho, s kým se bavil její snoubenec Vladimír Konvalinka (29) na párty v Hergertově cihelně. V jeho spárech totiž skončila jeho »bývalka«!

 

V úterý večer v nestřeženém okamžiku odtáhl stranou svou bývalou přítelkyni, se kterou chodil těsně před tím, než se dal dohromady s modelkou Kateřinou Průšovou, a dlouze s ní rozmlouval.

Šlo jen o vyřizování účtů z minulosti, nebo se v něm znova rozhořely city ke krásné blondýně? Už delší čas se totiž Konvalinka objevuje ve společnosti sám bez své snoubenky Kateřiny Průšové.

Večer v Hergertově cihelně se sice nesl v ryze mužském duchu, neboť nový telefon značky Vertu, který byl představen, je spíše mužskou záležitostí.

Většina pánů se však nebála přivést své manželky či přítelkyně. Až na jednoho – Vladimír Konvalinka dorazil opět bez Kateřiny.

 

 

 

 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.