Gott & Štědrý: Baví lidi v kinech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Gott & Štědrý: Baví lidi v kinech!

Karel Gott a Karel Štědrý vyrazili na společné turné po republice, kde nejen zpívají, ale i vyprávějí historky ze svého života.
Karel Gott a Karel Štědrý vyrazili na společné turné po republice, kde nejen zpívají, ale i vyprávějí historky ze svého života.

TACHOV – Zpěvák Karel Gott (68) letos sice nepořádá své vánoční koncerty, fanoušci o něj ale nepřijdou! Společně s kolegou Karlem Štědrým (70) totiž vyjeli na podzimní turné, během kterého se včera zastavili v Tachově.


Zaplněný sál kina Mže si tam poslechl jejich veselé historky ze života a nechyběly samozřejmě ani největší hity obou zpěváků.

„S Karlem se známe téměř padesát let, takže máme stejné vzpomínky, máme rádi stejné písničky a vystupovali jsme ve stejných televizních programech. Co se týká našich vystoupení, jsou to takové »Hovory přes rampu«, ve kterých se snažíme vtipně odpovídat na dotazy diváků a prokládáme odpovědi písničkami a veselými historkami z natáčení,“ řekl v Tachově deníku Aha! nadšený Karel Štědrý.

Na klavír oba zpěváky během talk show doprovází kapelník Slavíkovy skupiny »KGB« Pavel Větrovec (58). Karlové Gott a Štědrý zamíří tento měsíc ještě za fanoušky na východ Čech, do Pardubic, kde se objeví 14. listopadu večer v hale Ideon.


Autor: LUBOŠ PROCHÁZKA
Foto Aha! – Petr Novotný

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.