Badinková přikázala Olšovskému: A teď do trenek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Badinková přikázala Olšovskému: A teď do trenek!

Lumíra Olšovského v pondělí večer zcela ovládla Míša Badinková. Mohl být rád, že její útoky vůbec přežil.
Lumíra Olšovského v pondělí večer zcela ovládla Míša Badinková. Mohl být rád, že její útoky vůbec přežil. (Aha! – Martin Hykl)

PRAHA – Herečka Michaela Badinková (28) se ale vybarvila. Na scénu, kterou udělala v pondělí večer Lumíru Olšovskému (34), se jen tak nezapomene. Křičela na něho, strhávala z něj oblečení, až nakonec zůstal Lumír stát jen v trenkách.


Jeho skoro nahé tělo propichovaly stovky pohledů. Všechno se to totiž odehrálo na veřejnosti!

Herci ze seriálu Ulice se prostě v pondělí vybarvili. Módní přehlídka podzimní a zimní kolekce Jackpotu a Cottonfieldu se bohužel neobešla ani bez rvačky. Už to vypadalo, že herec Mirek Šimůnek jednu vypálí svému kolegovi Petru Falcovi. Naštěstí bylo vše jen sehrané, to aby se diváci, kteří přišli oslavit deset let této značky na českém trhu, nenudili.

V Jet Setu na Andělu se jako parádní svůdnice předvedla i Jitka Schneiderová. Rozhodně se nechovala jako profesionální modelka. Hned když vešla na molo, vytáhla si z publika mladíka a flirtovala s ním. Josef Carda naštěstí nikoho nebalil. A protože se po dlouhé době zase objevil ve společnosti, neodolal a předvedl jeden ze svých parádních kusů – parodii na píseň Petra Kotvalda Mumuland.

Ta tak rozesmála moderátorku večera Míšu Maurerovou, že se musela uchýlit za bedny a tam se trošku uklidnit. Kliknutím zvětšete„Pepa, ten se toho prostě nebojí. Pozvala jsem kamarády nejen ze seriálu Ulice, protože jsem věděla, že to nebude fádní přehlídka. Oni jednoduše umí diváky pobavit a rozesmát,“ smála se Maurerová, která je zcela jistě nejvěrnější zákaznicí značky Cottonfield. „Od nich mám doma ve skříni úplně všechno. Nemám snad ani oblečení jiné značky,“ svěřila se herečka, která na této značce prostě ulítává.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.