Milionář Červín: Svatba do roka a do dne... A on? Skrývá děsivé tajemství | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Milionář Červín: Svatba do roka a do dne... A on? Skrývá děsivé tajemství

Michal Červín
Michal Červín (TV Nova)

PRAHA – Měla to být romantická svatba. Ale nakonec se Barbara Kautmanová (30) s milionářem z novácké reality show Vem si mě! Michalem Červínem (37) domluvila, že se vezmou bez přítomnosti kamer do roka a do dne. Hned se objevily hlasy, které připomínají problémové vztahy milionáře s ženami. Aha! zjistilo, že Červín byl na nože i s otcem.

„Záviděl mi úspěch. Dodnes mě to mrzí,“ říká Červín. Jeho otec totiž před několika lety zemřel na infarkt a on se s ním nestihl usmířit.

Co může být horší, než když se táta nebaví se synem? „Já nejdřív pracoval na recepci hotelu Dlabačov za šestnáct set měsíčně a rodiče byli pyšní. Že jsem vedle toho dovážel motorky z Německa a vydělával dvacetkrát tolik, je nezajímalo. Když jsem z hotelu odešel, byli hodně zklamaní,“ říká Červín. „Ještě horší to bylo, když jsem si pořídil stánek na pražském náměstí Republiky. Táta mi posměšně neřekl jinak než Smíšené zboží,“ říká milionář.

„Táta taxikář toužil po mercedesu. Nakonec si vzal šílený úvěr, který horko těžko splácel, a koupil si ho. Já si mercedes koupil po roce podnikání. Táta mi to nepřál a strašně mi záviděl,“ hořce konstatuje Červín.

„Nakonec kvůli tomu úvěru zemřel krátce po padesátce na infarkt. Dodnes mě to mrzí a pořád ho nechápu. Já synovi určitě budu přát, aby se měl líp než já!“

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.